Toggle Menu

WINE & BITES PROEVERIJ – WINE2PROOF
Proeverij van 2 uur met 6 wijnen en een aantal warme en koude hapjes. In deze workshop gaat u, natuurlijk met het glas in de hand, in diverse (blind)proefrondes aan de slag met het ontdekken en leren interpreteren van uw eigen (wijn)smaak. U denkt samen met anderen na over het gebruik en maakbaarheid van wijn. Intussen proeft u welke smaakprofielen er in wijn te ontdekken zijn en hoe combinaties van wijn-spijs zijn te maken. Het is ook mogelijk om een uitgebreidere proeverij (avondvullend) te verzorgen inclusief menu met diverse gangen.

Duur: 2 uur
Kosten: vanaf € 29,95 p.p.

Reserveer direct


WIJN-SPIJSBELEVINGSAVOND/MIDDAG – WINE2PROOF
Uitgebreide en op maat te maken avond- of middagproeverij uur met 6- 8 wijnen inclusief menu met diverse gangen. Kosten voor deze proeverij-op-maat gaan in overleg, afhankelijk van wensen. Tijdens de proeverij worden rondom de gerechten diverse wijnen in verschillende proefrondes geproefd.

Duur: 2 uur
Kosten: vanaf € 45,00 p.p.

Reserveer direct


BIERPROEVERIJ MET ENKELE HAPJES – UW BIERSPECIALIST
Bij Uw Bierspecialist Veghel kun je met kleine of grote gezelschappen genieten van een bierproeverij. Er worden proefglaasjes geserveerd van 4 soorten speciaal bier, gekozen uit ons assortiment van ruim 1400 verschillende bieren! De bieren worden geserveerd met vers gebrande noten en biologische kazen van onze buurman Voets Specialiteitenhuis. De selectie van de bieren kan eventueel afgestemd worden. Zo zijn er ook diverse glutenvrije en alcoholarme en -vrije bieren. Laat u verrassen bij Uw Bierspecialist Veghel! (Het verschil tussen standaard en luxe is dat er bij de luxe exclusievere bieren en hapjes worden gepresteerd dan bij de standaard proeverij)

Duur: 1 uur
Kosten: Standaard €10,00 p.p – Luxe €15,00 p.p.

Reserveer direct


 

KOFFIEPROEVERIJ + 300 GRAM VERS GEBRANDE KOFFIE – NOORD COFFEE ROASTERS
Koffieproeverij met 3 verschillende koffies. De koffies worden telkens op een andere manier bereid. De barista vertelt je iets over de zetmetode en de herkomst van de koffie. Je proef zo 3 verschillende Single Origin’s uit drie verschillende landen. Na afloop krijg je een zakje van jouw favoriete koffie, uit eigen branderij, mee naar huis.

Duur: 30 min
Kosten: €10,- p.p.

Reserveer direct

KOFFIEBRANDEN, PROEVEN + 300 GRAM VERS GEBRANDE KOFFIE – NOORD COFFEE ROASTERS
Koffieproeverij met 3 verschillende koffies. De koffies worden telkens op een andere manier bereid. De barista vertelt je iets over de zetmetode en de herkomst van de koffie. Je proef zo 3 verschillende Single Origin’s uit drie verschillende landen. Na het proeven ga je naar de branderij krijg je een uitleg over het brandproces. Met de groep branden we een eigen batch bonen. Zo maak je kennis met het hele brandproces en leer je wat dit doet met de smaak van de koffies. Na afloop krijg je een zakje van jouw favoriete koffie, uit eigen branderij, mee naar huis.

Duur: 1 uur
Kosten: €20,- p.p.

Reserveer direct


LAZY SUNDAY – NOORD COFFEE ROASTERS
Iedere zondag te reserveren tussen 11:00 en 14:00 uur. Prijs per persoon 11,95 (exclusief dranken)
Kinderen tot 4 gratis tot 12 jaar 4,95

Reserveer direct

THE WEDDING WORKSHOP! – TRENDSETTERS STYLING & INRICHTINGEN
Gaat jouw beste vriendin binnenkort trouwen? Dan is het natuurlijk wel erg origineel om de toekomstige bruid samen met haar beste vriendinnen een eigen bruidsboeket te laten ontwerpen!

Geniet tijdens een heerlijk glaasje champagne van het enthousiasme van onze bloemstylist die je graag uitlegt hoe je je eigen, originele bruidsboeket samenstelt. Ga hierna individueel aan de slag, en stel het bruidsboeket samen op basis van de stijl die jij het beste bij de bruid vindt passen.

Uiteraard mogen jullie de bruidsboeketten mee naar huis nemen, of neem ze juist lekker mee op stap!

Duur: 2 uur
Kosten: €29,95 p.p.

Reserveer direct


BABYSHOWERPARTY! – TRENDSETTERS STYLING & INRICHTINGEN
Heb jij de eer om de babyshower van jouw vriendin te organiseren? Hoe leuk is het dan om, onder het genot van een alcoholvrije borrel, samen met haar beste vriendinnen een item voor het interieur van haar babykamer te creëren! Maak in de creatieve omgeving van de Noordkade een prachtig krukje, schattige fotolijstjes, of originele babykledinghangers. Hoe leuk is het, als jullie eigen creaties binnenkort staan te pronken in de prachtige babykamer!

Duur: 2 uur
Kosten: €19,95 p.p.

Reserveer direct


FLOWERWORKSHOP – TRENDSETTERS STYLING & INRICHTINGEN
Laat je jezelf graag prikkelen door de wonderen van de natuur en sta je open om je te laten inspireren door een van onze specialisten?

Leuk! Want gedurende het jaar organiseren onze bloemstylisten diverse bijzondere en creatieve workshops. Afhankelijk van de (tijdens het seizoen beschikbare) pareltjes uit de natuur stellen we voor jouw een originele workshop samen. Zowel individueel als met een groep is het mogelijk om, onder het genot van een verfrissende viooltjeslimonade of een heerlijk vlierbloesemwijntje, te genieten van een van deze creatieve workshops!

Duur: 2 uur
Kosten: €29,95 p.p.

Reserveer direct

recreatie

Noordkade
Uitjes

Food

DIS KIP

Winkel

TREND-
SETTERS

Distillery

Schouten
Distillery

Winkel

Wine2-
Proof

Winkel

De Bier-
specialist

Winkel

Bakkerij
van Leur

Bistro

Plank
Bistro
Traiteur

Bar

Noord Coffee
Roasters

Winkel

Jumbo
Foodmarkt

Winkel

Tinks

Restaurant

Pieperz

Restaurant

DIS