Toggle Menu

En het mooiste is nog dat heel veel van die delicatessen afkomstig zijn van kleine ambachtelijke producenten uit heel Europa en exclusief door Voets Specialiteiten worden geïmporteerd. Zo presenteer je je eigen gasten dan ook echt iets unieks op tafel. Maar je kunt er natuurlijk ook zelf van genieten.

Het is een echt familiebedrijf, dat met veel passie voor het vak, gerund wordt door vader Cor en zoon Bram Voets. In de loop der jaren hebben zich meer familieleden en bekenden aangesloten. Het bedrijf vervaardigt producten in de eigen keuken en importeert exclusieve producten als groothandel in Schijndel. In de Veghelse Proeffabriek is de winkel gevestigd. Volgens Bram een ‘proeftuin’ voor het bedrijf. Bram: ,,We verkopen er delicatessen en andere producten die een andere winkel (nog) niet heeft. Zodra iets in onze winkel een succes blijkt, verkopen we het ook via de groothandel aan andere zaken, waaronder ook ondernemers op de Noordkade. Veel producten komen van kleine producenten in binnen en buitenland die we allemaal persoonlijk kennen en ook regelmatig bezoeken”.

Eigen merk
,,Als echte liefhebbers van eten en drinken zijn we namelijk continu op zoek naar nieuwe lekkernijen die bij ons assortiment en onze kwaliteitseisen passen. Onder ons eigen merk produceren we sauzen en dips. Verder vind je bij ons vooral exclusieve producten. Van confituren tot mosterdsoorten en van dressings tot bakmixen. Als we van klanten horen dat iets lekkers nog niet verkrijgbaar is in het land, dan gaan we voor ze op zoek. Ons assortiment wijzigt regelmatig als gevolg van nieuwe trends, seizoenen, verzoeken van klanten of onze eigen drang tot vernieuwing.

Heel gelukkig
Ik kan echt genieten van kleine dingen. Als ik bijvoorbeeld met m’n gezin bij een van onze leveranciers van nabij het complete proces meemaak van het plukken van olijven tot het maken van de lekkerste olijfolie dan kan ik daar heel gelukkig van worden. Dat wil ik graag delen met anderen. Dat delen doen we overigens ook om het jaar met al onze producten tijdens de grote voorjaarsbeurs op de Noordkade, maar ook middels workshops en proeverijen. Verder stellen we zowel vo de consument als zakelijke klant prachtige pakketten samen als (relatie)geschenk.

Meer info:

0413 - 782 150

Winkel

TREND-
SETTERS

Distillery

Schouten
Distillery

Winkel

Wine2-
Proof

Winkel

De Bier-
specialist

Winkel

Bakkerij
van Leur

Winkel

Voets
speciali-
teitenhuis

Bar

Noord Coffee
Roasters

Winkel

Jumbo
Foodmarkt

Winkel

Tinks

Restaurant

Pieperz

Restaurant

DIS