Toggle Menu

Trendsetters wil haar bezoekers van de winkel graag verrassen met uniek bloemwerk en de bijzondere collectie potten en vazen. Ook nodigen ze haar gasten graag uit voor een verfrissend bloemenwijntje en heerlijke flowerbites op haar terras. Daarnaast kunt u genieten van het prachtige bloemwerk wat gearrangeerd wordt in de winkel voor diverse evenementen binnen Nederland. Het geven van kunstzinnige workshops op het gebied van bloemstyling en interieur maakt Trendsetters tot een bijzondere zaak in De Proeffabriek.

Unieke concepten

Het idee voor een bloemenspeciaalzaak speelde al enige tijd volgens Joop Govers en Rob van Zutven. Zij vertellen: “We hebben in de afgelopen jaren veel bloemdecoraties voor evenementen verzorgd en om nog uniekere concepten te ontwikkelen hadden we al langer het idee om dat in eigen huis te organiseren. We hebben inmiddels veel expertise op dat gebied en kunnen daardoor uitstekend inspelen op de laatste bloementrends. We hebben bewust voor De Proeffabriek op de Noordkade gekozen. Het bruist er van de energie en het voelt als een permanent festival waar altijd wat gebeurt. Voor Trendsetters dus echt ‘the place to be’. Bovendien voelen we ons daar ook helemaal thuis in de creatieve omgeving. Daar willen we met onze ‘bloemsierkunst’ graag een bijdrage aan leveren.

Workshops 
De bloemstylistes Lotte, Dorien en Berna zijn de dagelijkse gezichten in de winkel. Alle drie dames met veel kennis van zaken en experts op het gebied van bloemsierkunst. Het assortiment van de 60 vierkante meter tellende winkel bestaat uit bijzondere boeketten, verrassende planten en een unieke collectie potten en vazen. Daarnaast biedt Trendsetters workshops waarbij men onder begeleiding van de bloemstylistes gaat werken aan prachtige natuurlijke objecten. Graag nodigen we u uit om te genieten van de prachtige geuren, kleuren en smaken van onze winkel.

Meer info:

0413 287 890

recreatie

Noordkade
Uitjes

Food

DIS KIP

Winkel

TREND-
SETTERS

Distillery

Schouten
Distillery

Winkel

De Bier-
specialist

Winkel

Bakkerij
van Leur

Bistro

Plank
Bistro
Traiteur

Bar

Noord Coffee
Roasters

Winkel

Jumbo
Foodmarkt

Winkel

Tinks

Restaurant

Pieperz

Restaurant

DIS