Toggle Menu

De bevlogenheid van de Jumbo Foodmarkt medewerkers om verwachtingen van hun klanten dagelijks te overtreffen is voelbaar en merkbaar. Niet voor niets is Jumbo Foodmarkt in De Proeffabriek dit jaar uitgeroepen tot de beste supermarkt van Brabant en zelfs de schoonste winkel van heel Nederland. Je vindt hier huisgemaakte producten uit de Italiaanse, Aziatische, Hollandse en Sushikeuken. Om thuis van te genieten of ter plekke in het Jumbo Foodmarkt Café. Natuurlijk kun je er ook nog terecht voor je wekelijkse boodschappen. En dat allemaal voor de allerlaagste prijs! En als je daarvoor weinig tijd hebt of je vindt het gewoon gemakkelijk dan shop je gewoon online. Op werkdagen besteld, de volgende dag afhalen of thuis laten bezorgen. Hallo Jumbo!

Kraamkamer
Bedrijfsleider Michael Klaasen is trots op z’n zaak en z’n medewerkers. ,,Mensen maken het verschil, dat voelen onze klanten en het is mooi dat zoiets gewaardeerd wordt.

Natuurlijk zijn alle ogen vanuit het hoofdkantoor van Jumbo in Veghel op ons gericht en fungeren we als kraamkamer voor nieuwe producten bij Jumbo. Ook zijn de leslokalen van de Jumbo Academy bij onze winkel gevestigd. Maar we willen vooral ook zelf de beste zijn. We bieden veel vrijheid voor initiatieven van medewerkers om klanten te verrassen en bevorderen vakkennis door het geven van trainingen en cursussen. We hebben inmiddels echte specialisten in huis, zoals onze mensen die dagelijks sushi bereiden met superverse producten. Om nog meer beleving bij de consument te creëren verzorgen we regelmatig drukbezochte workshops en proeverijen.”

Topprestatie
Michael vervolgt: ,,We voelen ons echt thuis op de Noordkade waar we graag samen optrekken met de andere ‘bewoners’ tijdens themadagen en evenementen. We zoeken sowieso bewust samenwerking met lokale ondernemers en producenten omdat we ons betrokken voelen bij het wel en wee in onze gemeente. Zo is er bijvoorbeeld een actieve samenwerking met de regionale voedselbank en hebben we een voetbalplaatjesactie gehouden met de jeugd van Blauw-Geel ’38. Inmiddels neemt onze online verkoop sterk toe. In de periode dat we hier gevestigd zijn is dat zelfs vervijfvoudigd. Dat vraagt ook het nodige van onze mensen.  Bij Jumbo Foodmarkt leveren we 365 dagen per jaar een topprestatie, geen dag is hetzelfde. Maar dat is ook wat ons werk zo bijzonder maakt.”

Meer info:

0413 - 726 010

recreatie

Noordkade
Uitjes

Food

DIS KIP

Winkel

TREND-
SETTERS

Distillery

Schouten
Distillery

Winkel

De Bier-
specialist

Winkel

Bakkerij
van Leur

Bistro

Plank
Bistro
Traiteur

Bar

Noord Coffee
Roasters

Winkel

Jumbo
Foodmarkt

Winkel

Tinks

Restaurant

Pieperz

Restaurant

DIS