Toggle Menu

Om ter plaatse van te genieten, maar ook om mee naar huis of kantoor te nemen. En wilt u iets organiseren bij u thuis, op de zaak of op een andere locatie? Dan denkt DIS als cateraar graag met u mee. Nieuw zijn entrecotes van eigen Emmerij runderen van de grill. Supermals en ter plaatse bereid. Dat vind je alleen bij DIS.

Gewoon goed en betaalbaar
Eigenaar Teun Horck kent het horecavak op z’n duim. Als restaurant kok, privé kok en mede-eigenaar van een bekende landelijke restaurantketen weet hij inmiddels precies wat z’n gasten willen. Een fantastische plek om met elkaar een kop koffie te drinken, te borrelen, te lunchen of te dineren en daarbij gewoon goed en betaalbaar eten. Waar kun je bijvoorbeeld nog ergens lekker eten voor een tientje? Bij DIS spelen ze in op elke smaak, koken voor de kleine en grotere eters en serveren bovendien op elk moment van de dag. Teun: ,,We willen onze gasten en graag verrassen, verbazen en bovenal laten genieten van onze kunsten in de keuken. Daarin heb ik m’n draai helemaal gevonden hier in De Proeffabriek. Sterker nog, we hebben DIS onlangs nog flink uitgebreid. Hierdoor is nog meer leuke ruimte ontstaan op en rond het ‘middenschip’ in de Proeffabriek waarin we onze gasten ontvangen. Ook zeer geschikt in combinatie met een bezoekje aan het theater of aan de film.”

Mensen gelukkig maken
Teun vervolgt: ,,Het horecavak is vaak hard werken. Of zoals we het op de Noordkade noemen: doorbutsen. Dat past ons prima. Het leukste van ons vak is dat je mensen gelukkig kan maken met de dingen die je voor ze doet. De bijzondere omgeving van de Noordkade versterkt dat gevoel nog eens extra. Het is een plek waarin altijd wel wat gebeurd en constant traffic is. Met een mooi aanbod aan winkels, bijzondere evenementen en veel activiteiten op het gebied van kunst en cultuur Daarin voelen wij ons heel goed thuis!

Meer info:

0413 - 745 445

recreatie

Noordkade
Uitjes

Food

DIS KIP

Winkel

TREND-
SETTERS

Distillery

Schouten
Distillery

Winkel

De Bier-
specialist

Winkel

Bakkerij
van Leur

Bistro

Plank
Bistro
Traiteur

Bar

Noord Coffee
Roasters

Winkel

Jumbo
Foodmarkt

Winkel

Tinks

Restaurant

Pieperz

Restaurant

DIS