Toggle Menu

Het is allemaal kwaliteit wat de klok slaat en ook voor elk wat wils. Bier als een origineel cadeau in een fraaie verpakking met glas voor vrienden, als bijzondere begeleider van een driegangen diner, of gewoon lekker uit een mooi glas op de juiste temperatuur voor jezelf. Met bier is heel veel mogelijk.

Extra interessant
Kamiel, Timo, Thiemen en Martijn zijn de dagelijks gezichten bij Uw bierspecialist. Samen met bedrijfsleider Jan vertellen ze hun klanten graag over hun passie voor bier en welke bijzondere kenmerken die bieren hebben. En ze weten waarover ze spreken. Er zijn weinig bieren in de winkel die ze vooraf niet een keer heeft geproefd en beoordeeld. Kamiel vertelt: ,,In de twee en een half jaar dat we hier gevestigd zijn hebben we de kwaliteit zien toenemen.

Uw bierspecialist, ruim 1.600 speciaalbieren onder één dak

Ook de kleinere lokale brouwers leveren mooie bieren, daar staan we garant voor. Wekelijks komen er zo’n vijftien nieuwe bieren bij, maar er vallen er ook weer af, want sommige bieren zijn seizoensgebonden of simpelweg gelimiteerd. Dat maakt het voor liefhebbers ook weer extra interessant om te proberen. Natuurlijk is smaak heel persoonlijk. Er is sprake van een toename van belangstelling voor lichtere bieren, maar de klassieke tripels blijven ook nog zeer gewild. De IPA’s doen het heel goed bij onze jongere klanten. Ons klantenbestand is heel divers, van echte ‘biernerds’ tot dagjesmensen. Bij ‘Uw Bierspecialist’ ben je echt aan het juiste adres!”

Meer info:

0413 - 78 21 57

recreatie

Noordkade
Uitjes

Food

DIS KIP

Winkel

TREND-
SETTERS

Distillery

Schouten
Distillery

Winkel

De Bier-
specialist

Winkel

Bakkerij
van Leur

Bistro

Plank
Bistro
Traiteur

Bar

Noord Coffee
Roasters

Winkel

Jumbo
Foodmarkt

Winkel

Tinks

Restaurant

Pieperz

Restaurant

DIS