Toggle Menu

Wat leuk een Audiotour!
Inderdaad de audio App leidt u rond en vertelt u de mooiste verhalen over de activiteiten van vroeger en de bewoners van nu. Een heerlijke rondleiding met voor ieder wat wil. De tour is geschikt voor jong en oud. De tour duurt circa 2/2,5 uur en is rolstoelvriendelijk.

Hoe werkt het nu precies?
Bij binnenkomst ontvangt u een plattegrond, een telefoon en een speaker.  U loopt de route volgens de plattegrond. Onderweg komt u 23 bezienswaardigheden tegen. Iedere stop is genummerd. Het nummer komt overeen met de nummer op uw rondleiding speaker. Een verteller vertelt u nu alles over deze bezienswaardigheid.

Zit er eten en drinken bij?
De audiotour is altijd inclusief een kopje koffie of cappuccino uit eigen branderij. U kunt daar zelf naar wens een lekker gebakje, een heerlijke lunch en of afsluitende bier en wijnproeverij aan toevoegen.

Wat is er zo leuk aan?
U maakt kennis met alle smaakmakers van de Proeffabriek. Ook wordt er van alles verteld over de Noordkade en haar bijzondere (culturele) elementen. Met uw rondleiding badge profiteert u, onderweg, ook nog eens van verschillende aanbiedingen en kortingen.

Hoe kan ik reserveren?
U kunt online reserveren.

Groepen?
De audiotour is ook geschikt voor groepen tot wel 1.000 personen. Bent u met een grote groep en heeft u bijzondere wensen. Neem dan telefonisch contact met ons op.

Meer info: 0413 712 962

Reserveer direct


  • Prijs: € 27,50 Aantal:
  • Prijs: € 12,50 Aantal:
  • Prijs: € 19,50 Aantal:
  • Prijs: € 9,95 Aantal:

recreatie

Noordkade
Uitjes

Food

DIS KIP

Winkel

TREND-
SETTERS

Distillery

Schouten
Distillery

Winkel

Wine2-
Proof

Winkel

De Bier-
specialist

Winkel

Bakkerij
van Leur

Bistro

Plank
Bistro
Traiteur

Bar

Noord Coffee
Roasters

Winkel

Jumbo
Foodmarkt

Winkel

Tinks

Restaurant

Pieperz

Restaurant

DIS